Balance. Pure hygiëne.

Je wast iedere dag je handen. En juist om die reden zorgt Unicura Handsoap ® Balance voor een effectieve en hygiënische verzorging van je huid. Unicura Balance is ideaal voor dagelijks gebruik. In de keuken, op het toilet of in de badkamer: we helpen je handen overal te beschermen. Daar kun je zeker van zijn.

Unicura Handsoap ® Balance is verkrijgbaar in een pompje en een navul. Tevens is deze variant verkrijgbaar als zeeptablet (ongeparfumeerd).
Ultra. Pure hygiëne.

Uien en knoflook zorgen voor heerlijke smaken in een gerecht, maar laten ook vervelende luchtjes achter op je handen. Unicura Handsoap ® Ultra met limoenextract helpt deze geurtjes te neutraliseren. Je handen ruiken fris en voelen weer schoon aan. Natuurlijk ook ideaal voor een frisse, effectieve handverzorging in badkamer of toilet.

Unicura Handsoap ® Ultra is is verkrijgbaar in een pompflacon en een navulflacon. Tevens is deze variant verkrijgbaar als zeeptablet.
Harmony. Pure hygiëne.

Schone en gezonde handen, die wil je elke dag. Unicura Handsoap ® Harmony zorgt ervoor. Gebruik Unicura Harmony in je toilet, keuken en badkamer voor extra verzorging voor je handen. Het helpt je huid te verzachten en hygiënisch te verzorgen. Daar kun je absoluut op vertrouwen.

Unicura Handsoap ® Harmony is verkrijgbaar in een pompflacon.
Sensitive. Pure hygiëne.

De huid van iedere hand is anders en vraagt om een specifieke verzorging. Unicura Handsoap © Sensitive is dermatologisch getest en respecteert de huid van je handen. Het helpt je handen te verzorgen en hygiënisch schoon te houden. Ook die van iedereen om wie je geeft.

Unicura Handsoap ® Sensitive is verkrijgbaar in een pompflacon en een navulflacon.